Godmorgen og velkommen til onsdagens nyhedsoverblik.

Vi starter nyhedsoverblikket med en god nyhed. Den 70-årige demente kvinde, som tirsdag forsvandt i Otterup, blev senere samme aften fundet i god behold.

Hun blev fundet i en bus på Næsbyvej i Odense med kurs mod Otterup.

Læs mere her: Dement kvinde fra Nordfyn fundet i god behold

Interaktivt kort skal hjælpe borgere med snerydning

I Assens Kommune har de fundet på noget nyt, som allerede fra næste vinter skal gøre det lettere for kommunens borgere at finde ud af, hvor de er forpligtet til at skovle sne og smide salt.

Kommunen vil lave et interaktivt kort på deres hjemmeside, som borgerne kan klikke sig ind på og se, hvor det helt præcist er, der skal saltes.

Det er Miljø- og Teknikudvalget i Assens Kommune, der har fået ideen, som nu er sendt videre i det politiske system og til godkendelse hos politiet.

Ideen indebærer også, at det fra næste vinter skal være grundejernes pligt at skovle sne og salte omkring busstoppesteder.

Læs mere her: Borgere skal selv rydde sneen ved stoppesteder

Inden dyr i dagplejen

I Middelfart har kommunen fået en knapt så god idé. I hvert fald hvis man spørger Helle Lykke Larsen, som snart åbner en privat dagpleje. Det gør hun for at undgå at blive ramt af kommunens nye regler, som betyder at børnene i de kommunale dagplejer ikke længere må komme i kontakt med dyr.

Ifølge lederen af dagplejen i Middelfart Kommune, Mette Riis, er de nye regler et resultat af, at mange forældre har haft meget svært ved at finde en dagplejeplads, hvis de ikke ønskede, at deres børn skulle komme i berøring med dyr.

Læs mere her: Dagplejer utilfreds med dyre-forbud

Kvartfinale-nederlag til Odense Bulldogs

Vi slutter nyhedsoverblikket med et solidt nederlag til Odense Bulldogs. Holdet løb tirsdag aften ind i et Herning Blue Fox-mandskab, som på trods af et 3-0 nederlag til Odense Bulldogs søndag aften, var rigtig godt spillende.

Nederlaget til Odense Bulldogs betyder, at der samlet set står 2-1 til Herning Blue Fox i kvartfinale-serien, som spilles bedst af syv kampe.

Derfor er der lagt i ovnen til drama i Odense på fredag, når de to hold mødes i en fjerde kamp.

Læs mere her: Bulldogs tabte stort i dramatisk kvartfinale

  • Af: