Godmorgen og velkommen til tirsdagens nyhedsoverblik.

Vi starter i Region Syddanmark, hvor regionen har modtaget en opgørelse af de udgifter, der blev brugt på advokater til Kromann Reumerts undersøgelse af Region Syddanmark og tidligere regionrådsformand Carl Holst (V).

Og hvert minut bliver talt med. Det samlede tidsforbrug lyder på 464 timer og 55 minutter. Det svarer til en samlet pris inklusiv moms på 1.310.250 kroner.

Læs mere her: Op til 3400 kroner i timen: Se minutiøs millionregning for Holst-rapport

Gourmetrestauranter tror ikke på Michelin-stjerne

I morgen klokken 10.30 offentliggøres årets Michelin Nordic Guide. Og ligesom sidste år kigger man også på restauranter uden for hovedstæderne.

De fynske restauratører tror dog ikke på, at der bliver uddelt stjerner til gourmetrestauranter på Fyn. Det siger blandt andet Falsled Kro, der i november blev udnævnt som den 25. bedste restaurant i Norden i White Guide Nordic 2015.

Læs mere her: Michelinguide: Fynske gourmetrestauranter tror ikke på stjernedrys

Mistænkt brandstifter står muligvis bag Carlslund-brand

I Odense bliver den 41-årige mand, der fredag i forrige uge blev varetægtsfængslet for fire brande, sigtet for flere brandpåsættelser. Det forventer politiet. De fire brande er antændt på samme måde som blandt andet branden på Restaurant Carlslund den 20. juni 2015.

Foreløbig er manden være varetægtsfængslet i fire uger. Derefter forventer politiet at have flere konkrete sigtelser på vej. Den 41-årige nægter sig fortsat skyldig.

Læs mere her: Politiet: Mistænkt brandstifter måske bag Carlslund-brand

Politiker afventer retssag for biltyveri

Fra en sigtet brandstifter til en tyveri-sigtet politiker. John Morville har ikke sendt en officiel anmodning om at træde ud af Langelands Kommunalbestyrelse, som han først havde planer om. I stedet venter han på retssagen fredag, hvorefter han vil tage stilling til, om han vil blive i lokalpolitik. Han er sigtet for og har tilstået biltyveri.

Læs mere her: Tyveri-sigtet politiker afventer retssag

Følg udskældt ministers høring

Vi slutter hos en anden politiker, der også er klemt for tiden: Miljø og fødevareminister Eva Kjer Hansen holder tirsdag formiddag høring om regeringens udskældte landbrugspakke - og tirsdag eftermiddag venter der hende et samråd om den samme pakke.

Du kan følge høringen direkte på Fyens.dk klokken 10.00, hvor vi streamer fra Landstingssalen på Christiansborg.

  • fyens.dk