Godmorgen og velkommen til torsdagens nyhedsoverblik.

Vi starter dagen med en god nyhed. En 58-årig mand fra Otterup på Nordfyn forsvandt onsdag eftermiddag fra sin bopæl i Tørresø-området. Han blev fundet ved 22-tiden i god behold. Det oplyser Fyns Politi.

Læs mere her: Nordfyn: 58-årig fundet i god behold

Kvickly i Svendborg åbner igen efter rottefund

Vi drager videre til det sydlige Fyn. Her har Kvickly City i Svendborg været lukket i fire dage efter mistanke om skadedyr - først i bageren og dernæst i hele butikken.
Natten til tirsdag gik rotten i fælden i kælderen under varehuset, og i dag åbner hele butikken igen.

Læs mere her: Lukket i fire dage: Kvickly åbner igen efter rottefund

Fjerde sejr i træk til HC Odense

Det hele spiller for kvinderne i HC Odense for tiden. Onsdag aften blev det til den fjerde sejr i træk, da klubben besejrede Team Tvis Holstebro med resultatet 26-19.

Sejren betyder, at HC Odense nu har 16 point i ligaen, og dermed er reddet fra at skulle ud i nedrykningsspil.

På søndag spiller klubben kvartfinale i EHF Cuppen mod Corona Brasov fra Rumænien. Den første kamp spilles på hjemmebane, mens returopgøret ugen efter foregår i Transsylvanien.

Læs mere her: Fjerde sejr på stribe til HC Odense

Regionen frikender sig selv

Der er ikke begået fejl i retspsykiatrien i forbindelse med, at den 48-årige gymnasielærer Peter Naamansen begik selvmord, efter han blev døbt for Klostervej-drabet. Det er konklusionen på en analyse, som Region Syddanmark selv har lavet af hændelsesforløbet.

At det er regionen selv, der har stået for undersøgelsen er ikke et problem, hvis man spørger lægefaglig direktør ved Psykiatrien i Region Syddanmark.

Læs mere her: Efter drabsmands selvmord: Regionen frikender sig selv

Snefald og glatte veje på Fyn

Vi slutter nyhedsoverblikket med en information til morgenens trafikanter. Der er nemlig faldet sne i det fynske i løbet af natten, og det kan betyde glatte veje i morgentimerne.

  • Af: