Mens du sov: Morgenens nyhedsoverblik

Arkivfoto.
Foto: Tim Kildeborg Jensen

Mens du sov: Morgenens nyhedsoverblik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

God morgen og velkommen til dit fynske nyhedsoverblik.

Endnu en morgen i dybfryseren venter fynboerne. DMI har i nat mål årets foreløbige kulderekord på 16,1 minusgrader i Isenvad i Midtjylland, mens den på Fyn er på vej op efter at have været nede omkring minus 11 grader.

Lige nu fryser det stadig overalt på Fyn, og det vil det ifølge DMI gøre hele dagen, hvor temperaturen næppe når højere end minus en grad. Vejbanerne er tilsvarende kolde og kan være rimglatte.

Koldt var det også onsdag aften, men en større gruppe fik varmen ved at slå løs på Poolcaféen på Skibhusvej i Odense. I alt 21 personer blev anholdt af Fyns Politi, som oplyser, at de anholdte kædes sammen med indvandrergruppen Black Army.

Læs mere her: Politiet mangler oplysninger om voldsomt hærværk

I Assens har Fyns Politi handlet hurtigt efter sagen om en 17-årig pige, der blev forulempet og forfulgt en nat, da hun var på vej hjem. Nu vil det lokale politi oplyse nyankomne mandlige flygtninge om dansk seksualmoral - de skal blandt andet vide, at kvinder har samme rettigheder og skal behandles med samme respekt, som mænd.

Læs mere her: Fyns Politi tager flygtninge i skole

Hvilke rettigheder pensionskunder har, skal Højesteret i dag tage stilling til. Den pensionerede læge Helge Gøttsche fra Middelfart har lagt sag an mod sit pensionsselskab, SEB Pensionsforsikring, fordi han mener, at selskabet skylder ham en højere rente end den, han har fået.

Han har foreløbig tabt sagen i både byretten og landsretten. Skulle han i dag vinde i Højesteret, vil det kunne koste danske pensionsselskaber op mod 20 milliarder kroner.

Læs mere her: Principiel strid afgøres i dag

Mens du sov: Morgenens nyhedsoverblik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce