Mens du sov: Morgenens nyhedsoverblik

Mange lagde blomster på gerningsstedet, hvor 24-årige Mette Marie Tang i juni sidste år blev et tilfældigt offer for en psykisk syg mand. Arkivfoto.
Foto: Kim Rune

Mens du sov: Morgenens nyhedsoverblik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

God morgen og velkommen til dit fynske nyhedsoverblik.

Onsdagen viser sig fra sin kølige side denne morgen, hvor temperaturerne alle steder på Fyn ligger et stykke under frysepunktet. Alle større veje er ifølge Vejdirektoratet blevet saltet inden for de seneste 12 timer, men rimtåge kan genere trafikken i morgen- og formiddagstimerne.

DMI forventer ikke, at vi når op på plusgrader i dag, men solen vil formentlig trænge igennem til fynboerne i løbet af dagen. Og så venter endnu en kold nat med temperaturer ned til 10 graders frost.

Fynske socialdemokrater protesterer

Det gælder med andre ord om at holde sig varm - og det har flere fynske socialdemokrater efterhånden svært ved i deres eget parti.

Ifølge en rundspørge, som Fyens Stiftstidende har foretaget, synes hvert andet fynske byrådsmedlem fra Socialdemokraterne, at deres parti er gået for langt i stramningerne af Danmarks flygtningepolitik.

De angriber især reglen om, at der skal gå tre år, før en flygtning kan få familiesammenføring.


Læs mere her: - Vi får ikke hele mennesker ved at skille familier ad

Ambulance må bygges om

På Ærø kæmper den lokale sygehusforening også for familierne. Siden Bios overtog ambulancekørslen 1. september sidste år, har det nemlig ikke været muligt at transportere en kuvøse med ambulance på Ærø.

Nu forsøger Region Syddanmark at finde en løsning - det kan komme til at koste regionen 200.000 kroner ekstra.

Læs mere her: Ambulancen skal bygges om

Tilfældigt offer for drabsmand

Mandag blev en 33-årig mand dømt til anbringelse for drabet på sin kone i Strib i januar sidste år, og i den sag, som begynder ved Retten i Odense i dag, risikerer en 48-årig gymnasielærer fra Odense også at blive idømt anbringelse på en psykiatrisk afdeling.

Manden er tiltalt for at have stukket den 24-årige Mette Marie Tang ihjel i en baggård til en ejendom på Klostervej i det indre Oense 23. juni sidste år. Da han i grundlovsforhøret forklarede, at kvinden "var dødsdømt", var han fikseret med et bælte.

Læs mere her: Hun var et helt tilfældigt offer

Emil Larsen rygtes til USA

OB's offensivspiller Emil Larsen, der selv har konstateret, at han snart er fortid i OB, kan være på vej til et overraskende klubskifte - til USA.

Ifølge TV2 Sport er MLS-klubben Columbus Crew - som i sidste sæson tabte finalen i den amerikanske fodboldturnering til Portland Timbers - interesseret i den tidligere Lyngby-spiller.

Læs mere her: Larsen kan have spillet sin sidste OB-kamp

Mens du sov: Morgenens nyhedsoverblik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce