Godmorgen og velkommen til en ny dag. Det er blevet onsdag, og her får du de vigtigste nyheder fra morgenstunden af.

Vi starter med sagen, der har fyldt en del på tværs af de danske medier. Nemlig diskussionen om forsvarsminister Carl Holsts brug af en "privat assistent" Christian Ingemann. I dag kan vi fortælle, at det af et visitkort fremgik, at Ingemann var personlig assistent for Carl Holst. Det strider imod, hvad Carl Holst ellers har sagt i sagen.

Læs hele historien her

At det er ulovligt at køre bil og tale i håndholdt mobiltelefon samtidig burde ikke være ukendt for bilister. Alligevel kunne Fyns Politi under en ugelang kontrol udskrive bøder til adskillige bilister, der så stort på den sikkerhedsregel.

Læs hele historien her

Mere overraskende er det måske, at asylforholdene i Danmark måske ikke er så dårlige, som de er blevet beskrevet. Faktisk har Danmark nogle af de bedste økonomiske forhold for asylansøgere i hele Europa, skriver Politiken. Nu vil indenrigsministeren lave stramninger.

Læs hele historien her

Videre til en historie fra Jyllands-Posten, som kan fortælle, at mange børn går længere i skole, end det var planen. Det vil en række partier nu lave om på.

Læs hele historien her

Vi slutter, hvor vi startede: Hos Carl Holst. I eftermiddag holder politikerne i Region Syddanmark et forretningsudvalgsmøde, hvor regionens konstituerede direktør, Jens Elkjær, vil fremlægge en foreløbig redegørelse om sagen om Carl Holst og Christian Ingemann.

Fyens.dk vil selvfølgelig holde dig opdateret om sagen.