Godmorgen og velkommen til ugens sidste nyhedsoverblik

Vi starter i Odense, hvor kommunikationen - eller manglen af kommunikation - mellem to forvaltninger i Odense Kommune er skyld i, at om Den Grønne Boks kommer til at koste 820.000 kroner at flytte. Det var ellers beregnet til 100.000-150.000 kroner.

- Kommunikationen har desværre været præget af misforståelser og uklarheder. Det har haft den konsekvens, at der har været tvivl om den samlede udgift til flytning af Den Grønne Boks, siger René Junker, der er direktør i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen i en pressemeddelelse.

Den skulle have stået der et år, men efter fire måneder skal den flyttes.

Læs mere her: Kæmperegning for Den Grønne Boks er fordelt

Forældre lånte drabstiltalt søn penge til dummebøder

I retten i Odense i går kom det frem, at den 35-årige, der er tiltalt for drabet på eksrockeren Kenneth Peder Haugstrup, lånte penge af sine forældre til at betale dummebøder til rockeren. Allerede i 2013 lånte han 9000 kroner.

- Vi fik den opfattelse, at hvis de 9000 kroner blev betalt ville Kenneth lade vores søn være, sagde moren i retten.

Da han senere ville låne flere penge til at betale dummebøder med, sagde forældrene nej.

Læs mere her: Drab i Odense: Forældre lånte penge for at betale dummebøder

Forstander dømt for at bruge skoles penge privat

Vi fortsætter sydpå, hvor forstander på Rantzausminde Efterskole Jan Fredsted i går torsdag blev dømt for at have brugt sin tidligere arbejdsgivers penge privat. Det skete, da han var forstander på Balle Friskole og Musik- og Idrætsefterskole og han skal nu tilbagebetale 243.000 kroner til dem.

Bestyrelsen på hans nye arbejdsplads har fortsat tillid til ham

Læs mere her: Brugte skolens penge privat: Forstander skal betale stor erstatning

MMA-kæmpende mor

I starter og slutter i Odense, hvor Danmarks eneste professionelle kvindelige MMA-kæmper bor. Maria Hougaard Djursaa læser til socialrådgiver og er mor til fire-årige Malte - og så kæmper hun i en ottekantet ring, hvor alle former for kampsport er tilladt.

Læs mere her: Kvælertag om lørdagen, mor om søndagen