For andet år har Steensgaard en madbod på Heartland Festival. Hele gårdens personale hjælper til og i år har den sågar fået frivillig hjælp udefra.

En klat smør og lidt mere fond kommes ned i foliebakken til det trevlede svinekød. Der røres rundt i kødet og en sød maltduft stiger til vejrs.

- Det ser sgu godt...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.

Mere om emnet

Se alle
Køkkenchefen tog turen fra Sydafrika til Sydfyn

Køkkenchefen tog turen fra Sydafrika til Sydfyn

Heartland-workshop: Skinke er ikke bare skinke

Heartland-workshop: Skinke er ikke bare skinke