Mary og Frederik tog solen med til Aalborg


Mary og Frederik tog solen med til Aalborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandag silede regnen ned, i går morges var det skyet og tåget, men da kongeskibet "Dannebrog" lagde til ved Honnørkajen, begyndte solen at titte frem, og da borgmester Henning G. Jensen ved middagstid officielt bød kronprinsparret velkommen til Aalborg, bragede solen løs foran byens gamle rådhus fra 1767.

De rød-hvide papirflag knitrede i hænderne på op mod 40.000 nordjyder, som var mødt frem for at hilse på kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, der i dagens anledning var klædt i beige-grå dragt med sorte striber og lilla hat, mens gemalen var i søværnets officersuniform.

Første besøg var på Aalborg Universitet, hvor Kronprinsen og Kronprinsessen på deres egen krop fik en demonstration af, hvordan man på universitetet forsker i neuro-implantater - altså hvordan elektriske impulser kan hjælpe folk med bevægehandicap og i smerteforskning, hvor kronprinsesse Mary beredvilligt lagde arm til professor, dr.med et lic.techn. Lars Arent-Nielsens forsøg. De små elektriske stød gjorde Kronprinsessen så forskrækket, at hun nærmest hoppede i stolen.

Foran det gamle rådhus fik parret overrakt to flotte kajakker af direktør Ernst Trillingsgaard, Aalborg Kongres og Kultur Center, og Zididada gav en forrygende version af prinsessesangen, som kulminerede med, at forsanger Jimmy Colding til slut lå på knæ foran kronprinsesse Mary - til stor morskab for både hende og kronprinsen.

Efter frokost var der bl.a. besøg i byens kendte værtshusgade, Jomfru Ane Gade.

Besøget sluttede med, at Tim Christensen sang for kronprinsparret, og Dannebrog sejlede ud af Aalborg Havn med kurs mod Odense.

Mary og Frederik tog solen med til Aalborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce