Maria mødte sin drabsmand på vejen hjem


Maria mødte sin drabsmand på vejen hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20-årige Maria Møller Christensen for tilsyneladende vild på strømpesokker på vej hjem fra nytårsfest og blev myrdet og sexmisbrugt i en kælder.

Politiet jager fortsat gerningsmanden til det gruopvækkende drab i Herning nytårsnat, hvor 20-årige Maria Møller Christensen blev udsat for en seksualforbrydelse og dræbt i en vaskekælder på Rolighedsvej.

Den unge kvinde ville ifølge politiets oplysninger hjem, da hun forlod nytårsfesten i Museumsgade og traskede af sted i frostnatten kun iført strømpebukser, en sort tynd overdel og en sort nederdel med en skrigrød farve bagpå.

- Hun forlod festen lidt efter midnat og er ved et-tiden set i Bredgade gående i vestlig retning. Vi tror, at hun på grund af alkoholindtag og kulden er blevet så forvirret, at hun er faret vild på vejen hjem, for hun har i hvert fald været inde i en fremmed baggård på et tidspunkt, siger efterforskningsleder Ole Henriksen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

I timerne efter Marias forsvinden fik politiet oplysninger om en ung kvinde, der ved firetiden blev set i Bredgade på strømpesokker, mens tre unge mænd diskuterede, hvem der skulle låne hende sine sko.

- Men hende har vi fundet, og hun lever i bedste velgående, så den seance har ikke umiddelbart nogen sammenhæng med drabet, siger Ole Henriksen.

Det er uvist, om der står en eller flere gerningsmænd bag drabet, og politiet vil endnu ikke oplyse, hvordan den unge kvinde er blevet dræbt.

Politiet er meget interesseret i at høre fra eventuelle vidner, der har set den unge kvinde på hendes frostkolde tur mod hjemmet i Bredgade.

Maria mødte sin drabsmand på vejen hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce