Mangel på charterrejser i sommerferien


Mangel på charterrejser i sommerferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

30.000 rejser er til salg, men undersøgelse viser, at 150.000 stadig mangler at købe ferien

Solhungrende danskere kommer til at kæmpe om pladserne på flyet på vej mod sydens sol i skolernes sommerferie, og mere end 100.000 risikerer at gå forgæves i jagten på en charterrejse.

Der er 300.000 charterrejser til salg i skolernes sommerferie, og de 270.000 er allerede solgt.

Men en undersøgelse, som analyseinstituttet Zapera har foretaget for rejseselskabet Apollo, viser, at 150.000 danskere sandsynligvis vil på charterferie, men endnu ikke har købt billetten. Og feriedrømmene kan blive knust, for rejseselskaberne kan ikke gøre noget.

- Vi kan ikke skaffe flere rejser nu end dem, der allerede er lagt op til, da skolernes sommerferie er den sværeste periode at få mere kapacitet i. Det er jo alle steder i Europa, at man hovedsageligt rejser af sted i juli og august, siger Jan Lockhart, adm. direktør for Apollo.

Rejseselskaberne har ellers øget udbuddet af sommerferierejse, for efter en skuffende sommer sidste år har danskerne ikke tillid til den danske sommer. Mange har købt rejsen tidligt for ikke at ende i en situation, hvor regnen pisker ned i Danmark og rejseselskaberne melder udsolgt, men det kan altså alligevel blive realiteten for mange.

- Trods det, at branchen generelt set har lagt langt flere rejser op i forhold til sidste år, og vi tilmed løbende har øget kapaciteten, fordi efterspørgslen har vist sig så markant siden jul, viser undersøgelsen, at der kan være for få rejser udbudt, siger Jan Lockhart.

Undersøgelsen er gennemført af analyseinstituttet Zapera.

Der er i alt gennemført knapt 1000 interview med danske forbrugere i alderen 15-65, og undersøgelsen er repræsentativ for den danske befolkning. (ritzau)

Mangel på charterrejser i sommerferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce