Mand slæbt 44 meter under bil: Konen dømt for dødsvold


Mand slæbt 44 meter under bil: Konen dømt for dødsvold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 62-årig kvinde har fået to års fængsel for dødsvold, efter at hun med vilje kørte sin mand ned ved Korsør.

Et 43 år langt ægteskab med ugentlig vold endte i november sidste år dramatisk, da en kvinde med vilje påkørte sin mand og plageånd, som kort efter døde af sine kvæstelser.

Onsdag blev den 62-årige Anita Majken Skafte Madsen ved Retten i Næstved idømt to års fængsel for vold med døden til følge mod sin mand, den 64-årige Lars-Henrik Madsen.

Påkørslen af manden skete 26. november sidste år ved parrets firlængede gård på Halsebyvej ved Korsør.

I retten forklarede hun ifølge Sjællandske Mediers netavis, at manden havde tævet hende cirka en gang om ugen i deres 43 år lange ægteskab.

Den 26. november blev hun ifølge sin forklaring vækket af manden med slag og spark.

Kun iført nattøj flygtede hun ud til sin bil. I det samme var manden kommet farende og havde taget fat i bilen for at få hende til at standse.

På en eller anden måde var han havnet under bilen og blev slæbt eller skubbet 44 meter hen ad en grussti, lød hendes forklaring ifølge sn.dk.

Hun kørte hen til en datter, mens manden lå dødeligt kvæstet tilbage på stien. Han døde senere på natten på Slagelse Sygehus.

Under sagen forsøgte hendes forsvarer, Roger Kopp Pedersen, at overbevise retten om, at der var tale om lovlig nødværge. Men det blev afvist af en enig domsmandsret, som fandt hende skyldig i vold med døden til følge, skriver Ekstra Bladets netavis.

Ifølge eb.dk udbrød der jubelscener i retten, da anklager Jeanette W. Andersen oplyste, at hun ikke ville kræve Anita Madsen varetægtsfængslet, indtil hun kan afsone den sidste del af straffen. Hun har allerede afsonet ti måneder, da hun har siddet varetægtsfængslet siden sin anholdelse.

- Der resterer naturligvis en reststraf. Men om hun bliver kaldt ind til afsoning, eller om hun får en fodlænke, skal jeg ikke blande mig i. Det er op til Kriminalforsorgen, siger Jeanette W. Andersen til Ekstra Bladet.

Anita Madsen valgte at modtage dommen.

Mand slæbt 44 meter under bil: Konen dømt for dødsvold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce