Mand skudt i ballen på Nørrebro

Endnu et skyderi på Nørrebro. Denne gang slap ofret heldigt fra det.

Mand skudt i ballen på Nørrebro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En mand er ramt af strejfskud i den ene balle på Gartnergade på Nørrebro. To gerningsmænd er stukket af på en rød motorcykel.

En 20-årig mand blev i dag ramt af skud på Gartnergade på Nørrebro i København. Ifølge politiet blev han ramt i ballen, da to gerningsmænd fra en motorcykel skød mindst syv gange med en 9 mm-pistol mod den bil, han sad i.

- Han er kun ramt af et strejfskud i den ene balle, så han har været meget heldig, siger central efterforskningsleder ved Københavns Politi, Poul Hansen.

Skudofferet, der har indvandrerbaggrund, sad alene i bilen, da de to hjelmklædte mænd på motorcyklen uden varsel skød en håndfuld skud mod bilen.

- Han er selvfølgelig chokeret og har forklaret, at han bare var på vej ned efter smøger, da de pludselig skød, siger efterforskningslederen.

Efter skyderiet drønede de to hjelmklædte gerningsmænd fra stedet ad Korsgade og Griffenfeldtsgade, og de er sidst set på Godthåbsvej, hvor de forsvandt i udadgående retning.

Episoden ligner til forveksling skyderiet fra i onsdags, hvor en 28-årig mand med egyptisk baggrund blev skudt på Blågårdsgade på Nørrebro af gerningsmænd på en motorcykel.

Som ved onsdagens skyderi var den motorcykel, som gerningsmændene kørte fra Gartnergade på, rød.

Ifølge politiet har det 20-årige offer ingen relation til bandekonflikten, men var bare på besøg hos noget familie på Nørrebro.

Mand skudt i ballen på Nørrebro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce