Mand sigtet for at kvæle bekendt på vandrehjem nær Korsør

En dommer i Næstved har torsdag valgt at varetægtsfængsle en 53-årig mand for drabet på en bekendt i landsbyen Svenstrup i Sydvestsjælland. Manden skal foreløbigt sidde fængslet i fire uger, oplyser anklagemyndigheden i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Mand sigtet for at kvæle bekendt på vandrehjem nær Korsør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet blev onsdag kaldt ud til et slagsmål i en lejlighed i Svenstrup. En 53-årig er fængslet for drab.

En 32-årig mand er blevet kvalt i forbindelse med et slagsmål i en lejlighed på et vandrehjem i landsbyen Svenstrup i Sydvestsjælland.

Forbrydelsen fandt sted onsdag eftermiddag, og Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har efterfølgende anholdt en 53-årig mand for drabet.

Vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen oplyser torsdag, at de to mænd kendte hinanden, men at de ikke var i familie.

- De har været i håndgemæng, og den ene afgår så ved døden, siger vicepolitiinspektøren.

Mændene var alene i lejligheden, da de kom op at slås. Ifølge Søren Ravn-Nielsen er de begge kendt af politiet i forvejen. Han ønsker dog ikke at sige, hvad de tidligere har lavet.

På samme måde er det også for tidligt at udtale sig om, hvorfor mændene kom op at slås.

- Vi er stadig i gang med efterforskningen. Der skal foretages afhøringer, og gerningsstedet skal undersøges, siger Søren Ravn-Nielsen.

Det var borgere i området, der klokken 17.15 hørte spektakel fra lejligheden og valgte at slå alarm.

Da politiet nåede frem, fandt betjente den 32-årige livløs. Han blev forgæves forsøgt genoplivet. Senere blev han erklæret død på Slagelse Sygehus.

Torsdag har en dommer i Næstved valgt at varetægtsfængsle den 53-årige. Foreløbigt skal han sidde fængslet i fire uger, oplyser anklagemyndigheden i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

I retsmødet nægtede manden sig skyldig. Alligevel undlod han at kære fængslingen til landsretten, skriver TV Øst, der desuden bemærker, at den fængslede i retten ikke havde synlige mærker efter kamp.

Størstedelen af grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre. Men blandt andet kom det ifølge TV Øst frem, at den 53-årige tidligere er dømt i to straffesager.

Mand sigtet for at kvæle bekendt på vandrehjem nær Korsør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce