Mand med stort skæg jages efter skyderi i Lyngby

En mand med et markant skæg efterlyses af politiet i forbindelse med en skudepisode i Lyngby. Et foto offentliggøres fredag, og politiet ønsker hjælp til at identificere manden. (Billedet kommer fra en ekstern kilde og distribueres som service til nyhedsabonnenter hos Scanpix)

Mand med stort skæg jages efter skyderi i Lyngby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordsjællands Politi efterforsker to sager, hvor der er afgivet skud fra biler mod andre biler i Lyngby.

En mand med et stort sort skæg sættes af politiet i forbindelse med et skyderi i Lyngby.

Fredag offentliggør Nordsjællands Politi et foto af manden, og politiet ønsker hjælp til at få ham identificeret.

Angiveligt kan han knyttes til en voldsom hændelse 11. juli. På Lundtoftevej nær DTU blev der affyret flere skud fra en bil, der jagtede en anden. Hensigten var at dræbe, mener politiet.

En BMW er interessant for efterforskerne, og den blev torsdag aften ved 19-tiden fundet udbrændt på Skovmosen i Allerød.

Bilen med registreringsnummer BS 71 234 har i foråret kørt rundt nord for København og på vestegnen, oplyser politiet. Den blev stjålet i København i marts.

Af hensyn til opklaringsarbejdet ønsker politikommissær Allan Lørup ikke at røbe, hvorfor manden, der menes at være i 20'erne, og som har mellemøstligt udseende, spiller en rolle i sagen.

- Vi vil meget gerne høre fra nogen, der har information om manden eller bilen. Det kan både omhandle mandens eller bilens færden, siger han.

Seks dage senere, 17. juli om aftenen, blev der igen løsnet skud i Lyngby. Denne gang blev der afgivet en skudsalve på Akademivej fra en mørk Audi stationcar.

Sagerne hænger sammen, tror politiet. Muligvis er der tale om en "lokal konflikt mellem to kriminelle grupperinger", lyder det.

Mand med stort skæg jages efter skyderi i Lyngby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce