Mand, læs her: Skaf en penisvenlig sadel


Mand, læs her: Skaf en penisvenlig sadel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Er du mand, og ønsker du at holde klokkeværket i form til natlige udskejelser, er der god grund til at skære næsen af cykelsadlen.

Amerikanske forskere har nemlig bevist, at langnæsede cykelsadler forringer evnen til erektion og fører til følelsesløshed omkring de ædlere dele.

Det er 90 cyklende betjente, som har lagt understel til undersøgelsen.

Betjentene cyklede i seks måneder rundt med en sadel uden næse. Både inden og efter de seks måneder blev betjentene målt for følsomhed, og de skulle blandt andet tilbringe en nat i selskab med et apparat, som kan måle diverse mandlige funktioner - blandt andet evnen til at svulme op og blive stiv.

Bedre følsomhed

Bagefter konstaterede forskerne ifølge Magasinet Arbejdsmiljø, at mændenes følsomhed over for berøring var betydeligt forbedret. 82 procent fortalte nu, at de var i større harmoni med "rumsterstangen" mod kun 27 procent, da projektet startede.

Forskerne bag undersøgelsen kommer fra det amerikanske arbejdsmiljøinstitut i Ohio.

I Danmark er cyklende betjente tæt på at være en uddød race. Og hos Post Danmark har man ikke hørt om potensgenerne, som ellers har været kendt længe i den professionelle cykelverden.

- Vores postbude cykler egentlig ikke ret meget, selv om de bliver beskyldt for at cykle på fortove og stier.

- De trækker mest, og når de cykler, sidder de ret op og ned, så trykket er mere bagudrettet - på ballerne, siger sikringschef hos Post Danmark, Ebbe Andersen.

Er man i tvivl om skaderne fra sit cykelsæde, kan man eventuelt henvende sig til sin lokale cykelhandler. Det kan under ingen omstændigheder anbefales at fjerne hele sædet, da generne i så fald må antages at blive større.

Mand, læs her: Skaf en penisvenlig sadel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce