Håndværkertilbud

Normalt sælger ejendomsmæglere huse med flotte ord. Men et hus i Trustrup ved Horsen har fået en utraditionel beskrivelse af mægleren.

Trustrup: Ejendomsmægleren DanBolig i Horsens har fået et hus til salg i Trsutrup uden for Horsens, hvor der ikke bliver lagt fingre imellem i salgsannoncen.

Det må tværtimod være en kandidat til titlen som historiens mest ærlige annonce, hvis den slags kåringer findes.

Huset på 121 kvm er fra 1919 og delvist ombygget i 1997, men det er begrænset, hvor meget der ellers er gjort ved det. DanBolig kalder det selv en "vaskeægte møgejendom", "en absolut lorteejendom, som overhovedet ikke er indflytningsklar" og "faldefærdig". Prisen er 298.000 kr. med 25.000 kr. i udbetaling.

Det er jo tydeligvis ikke nogen pragtejendom, og derfor valgte vi at bruge en anden indgangsvinkel her, end vi traditionelt gør, for at skabe opmærksomhed omkring ejendommen.Nikolaj Poulsen, salgstrainee ved Danbolig Horsens

- Ejendommen har bl.a. stået uden tag i over seks måneder, så der er fosset vand ind, og alt er rådnet. Med denne ejendom slipper du for at kede dig. Det vil være et uoverskueligt renoveringsprojekt, som vil tage alt din tid, skriver mægleren og fortsætter:

- Det, der kendetegner denne unikke ejendom, er, at den overhovedet ikke er vedligeholdt, og der er gået all in på byggesjusk. Der er op til flere lækre detaljer så som frit udsyn til stjernehimmel hele natten, da boligen ikke har noget tag.

Populær på Facebook

Det bliver gjort klart, at skulle man få lyst til at køre en bulldozer igennem huset, får man en fornuftig grund på 1520 kvm, hvor der er mulighed for at opføre et drømmehus. Grunden er godt beliggende i Trustrup Bakker mellem Horsens og Odder.

Avisen har kontaktet mægleren for at høre om baggrunden for den særegne, meget ærlige annonce.

- Det er jo tydeligvis ikke nogen pragtejendom, og derfor valgte vi at bruge en anden indgangsvinkel her, end vi traditionelt gør, for at skabe opmærksomhed omkring ejendommen, siger salgstrainee Nikolaj Poulsen.

- Annoncen er lige kommet på for halvanden time siden, men vi har fået mange positive tilkendegivelser allerede. Det er selvfølgelig lidt et sats, når vi vælger at bruge sådan et sprog, men det er ærlig snak, og vi tror på, det kan bringe smilet frem hos dem, der læser med, siger Nikolaj Poulsen.

  • fyens.dk