Mads og Ikonerne

Blues Brothers.

Mads og Ikonerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvem kan give et bud på historiens største solbrille-ikoner? Det kan blærerøven og livsstilseksperten Mads Christensen selvfølgelig. Men han er træt af tendensen i solbrilleverdenen.

- Efterhånden som alle mulige mere eller mindre kurante modemærker begynder at lave solbriller, synes jeg, det bliver mere interessant at vælge nogle solbriller fra et firma, der rent faktisk laver solbriller, siger Mads Christensen.

Han er godt træt af, at modeindustrien har sat sig på solbrillerne.

- Jeg kunne aldrig i mit liv finde på at købe et par Giorgio Armani-solbriller. Hele konceptet er idiotisk. Og den der globale leflen for Gucci-solbriller er usmagelig og stupid. Det er mennesker, der ikke ved en skid om, hvad de har med at gøre. Jeg køber sko fra nogen, der laver sko, og solbriller fra nogen, der laver solbriller, siger han.

- Persol er solbrillernes fader. Det var dem, der lavede verdens første solbriller. RayBan er et originalt autentisk produkt, som man kan være bekendt at blive set med. Randolph Engineering er også et mærke, der falder inden for min meget meget snævre kvalitetsgruppering, siger blærerøven, der har hjulpet med at udpege nogle store personligheder bag solbrillerne.

Steve McQueen: Han har skabt en solbrilletrend med Persol 649, som han har på i stort set alle sine film. Dem kalder man Steve McQueen-brillerne.

Tom Cruise: Selv om jeg nødigt vil indrømme det, fik han i filmen Top Gun en hel generation til at tro, at de der army-solbriller har noget med luftvåbenet at gøre.

Jackie Kennedy/Onassis: Inden for kvinder er hun nærmest solbrillernes solbrille.

Aristoteles Onassis: Det er nok ham, der har lært Jackie et og andet om solbriller.

Marcello Mastroianni: Jeg tror aldrig, han er blevet afbilledet uden solbriller.

Audrey Hepburn: Har givet liv til mange solbriller på det hvide lærred - blandt andet i Breakfast at Tiffany's og Two for the road.

Jake & Elwood: Også kendt som Blues Brothers. Wayfarer solbrilllerne er skrevet ind i filmen i en næsten legendarisk form.

John Lennon Er om nogen eksponenten for den klassiske hippiebrille. Den runde med tyndt metalstel.
Steve McQueen.
Steve McQueen.
Tom Cruise.
Tom Cruise.
Jackie Onassis.
Jackie Onassis.
Audrey Hepburn.
Audrey Hepburn.
John Lennon.
John Lennon.
Jack Nicholson.
Jack Nicholson.
George Clooney.
George Clooney.

Mads og Ikonerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce