Madkasser og gummistøvler til Ellemann


Madkasser og gummistøvler til Ellemann

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To madkasser, et par gummistøvler og en fuglekikkert er de ting, Karen Ellemann fik i afskedsgave, da hun sagde farvel i Social- og Indenrigsministeriet.

Hele tre ministre er til stede ved afskedsreceptionen for den nu tidligere social- og indenrigsminister Karen Ellemann (V).

- Selvom det er nærliggende at påpege, at der skal hele to til at erstatte mig, er det nok ikke en helt rimelig vurdering, siger Karen Ellemann i sin afskedstale.

Grunden til, at hele tre ministre er mødt op, er, at Social- og Indenrigsministeriet nu skal deles op.

Indenrigsministeriet flytter sammen med Sundhedsministeriet og hører i fremtiden under Bertel Haarder (V), mens Socialministeriet bliver tilbage under den nye socialminister, Benedikte Kiær (K).

De traditionelle afskedsgaver til Karen Ellemann bærer både hentydninger til for- og fremtid.

Hun får nemlig hele to madkasser, der uden tvivl hentyder til sagen om madpakkeordningen i børnehaver og vuggestuer. Her mente regeringen først, at alle skulle deltage i ordningen, men senere skiftede den mening.

Det bliver dog også både til en fuglekikkert og et par grønne gummistøvler, som hun kan bruge i sit fremtidige virke som miljøminister. En stilling hun er meget spændt på.

- På hele det miljøpolitiske område har den her regering ført en meget aktiv og ambitiøs miljøpolitik, og det glæder jeg mig til at videreføre, siger Karen Ellemann.

Hun erkender dog, at området ikke har så meget opmærksomhed i befolkningen, som det område hun kommer fra, men det vil hun forsøge at ændre på.

- Det siger jo sig selv, at miljøspørgsmålet ikke kun skal foregå bag Christiansborgs tykke mure. Det vedrører jo os alle sammen, og det er vigtigt, at det har den fylde, som det berettiger, siger Karen Ellemann.

Madkasser og gummistøvler til Ellemann

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce