MØ indstillet til Årets Fynbo


MØ indstillet til Årets Fynbo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sangerinden MØ har chancen for at få Fyens Stiftstidendes hæderspris.

Sangerinden MØ - med det borgerlige navn Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen - er blevet indstillet til Fyens Stiftstidendes hæderspris Årets Fynbo.

"Vi kan være stolte af MØ. Hun er en fynbo, som er nået hele vejen ud i verdenen og har succes med sit talent. Det er bare godt gået. Og stadig med begge ben plantet i den fynske muld", skriver indstiller Lene Pedersen i sin begrundelse for, hvorfor MØ skal have prisen, der uddeles i slutningen af januar.

Også Søren Windell, der fra 1. januar er ny konservativ rådmand i Odense, er blevet indstillet til prisen, fordi han "er meget aktiv for alle borgere. Han arrangerer tarteletfestival, tarteletfestival for udsatte borgere, jazzmusik samt meget mere", skriver indstiller Dennis Moth i sin begrundelse.

Kunstneren Tine Louise Kortermand er indstillet til prisen "for at skabe kunst for os alle", Ulrich Klostergård er indstillet blandt andet for at gøre "Ollerup Efterskoles udgave af "Bohaimian Rapsodie" verdensberømt på Facebook", mens Morten Skytte er indstillet for "at skabe liv og for de mange nye ting, han har lavet for Odense via Odense Aafart".

Og Annette Bøge Huulvej er indstillet til hædersprosen, fordi hun med "sin ildhu og smittende entusiasme har afværget eliminering af Jernalderlandsbyen" og fordi hun "har kreeret og virkeliggjort et koncept for videreførelse af Jernalderlandsbyen på privat basis, fortrinsvis drevet af frivillige", som indstiller Erik Ravnkilde skriver. 

MØ indstillet til Årets Fynbo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce