Lynhurtig lokomotivfører

En lokomotivfører hos DSB var lidt for hurtig.
Foto: Arkivfoto

Lynhurtig lokomotivfører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Passagererne i DSB's regionaltog imellem Odense og Nyborg fik sig noget af en overraskelse i fredags. Ikke alene var turen imellem Odense og Nyborg mere rystende end normalt, men lokomotivføreren glemte også at stoppe i Nyborg - til stor overraskelse for de ventende på perronen.

Umiddelbart kunne man få tanken, at lokomotivføreren må have sovet eller været beruset, men forklaringen er heldigvis mere banal end som så.

- Jeg spurgte personalet i toget, hvordan man kunne misse Nyborg på den måde. Jeg blev mødt med et smil og fik forklaringen, at lokomotivføreren var vant til at køre lyntog, der normalt ikke stopper i Nyborg, forklarer passageren Kenneth Guldborg, der er daglig pendler imellem Nyborg og Odense.

Det er ganske rigtigt også den officielle forklaring fra DSB.

- Der er tale om en svipser. Lokomotivføreren har siddet i sine egne tanker, og i sit hoved kørte han lyntog. Vi beklager meget over for dem, der blev berørt af det, siger Jannik Preisler, der er pressemedarbejder hos DSB.

Heldigvis ventede det modsatgående tog i Korsør så de fortabte passagerer - heriblandt en del børn - kunne blive kørt tilbage til Nyborg.

Lynhurtig lokomotivfører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce