Lykketoft: VKO truer velfærdssamfundet


Lykketoft: VKO truer velfærdssamfundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S kræver indsats her og nu for at undgå, at arbejdsløsheden løber løbsk. Skattelettelser er ikke svaret, sagde Mogens Lykketoft i 1. maj-tale.

Pengene fosser ud af statskassen for at holde nødlidende banker flydende, sagde Mogens Lykketoft (S) i sin 1. maj-tale fredag.

- Vores velfærdssamfund er truet af VKO-flertallets snigende angreb gennem 7 1/2 år og den dramatisk stigende arbejdsløshed, sagde den tidligere finansminister og udenrigsminister.

- I VKO's regeringstid er antallet af fattige fordoblet og antallet af mennesker, der bliver sat ud af deres bolig tredoblet. De rigeste er blevet meget rigere. Og næste år får millionæren ekstra 60.000 kr. i skattelettelse, mens den lavtlønnede, lejeren og folkepensionisten får en lang næse.

Han pointerede, at Socialdemokraterne og oppositionen, der har besluttet at skabe et stærkt, sejrrigt alternativ til VKO, har klare, andre mere solidariske svar:

- Vi kræver indsats her og nu for at undgå, at arbejdsløsheden løber løbsk. Skattelettelser er ikke svaret, når folk mister job i hobetal og har store formuetab på pensioner og ejerboliger.

- Det, der hjælper på at standse arbejdsløshedens himmelflugt, er her og nu at iværksætte massive fremrykninger af alle de samfundsmæssige investeringer, som vi ved skal foretages alligevel inden for de næste ti år. Investeringer i vedvarende energi, energibesparelser, baner, veje, sygehuse, osv., sagde Lykketoft.

Lykketoft: VKO truer velfærdssamfundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce