Løsladt for voldtægtsforsøg


Løsladt for voldtægtsforsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 25-årig mand er blevet løsladt, selvom han var sigtet for forsøg på voldtægt mod en 20-årig kvinde på en p-plads i Nivå. Kvinden bed ham og vristede sig fri.

En 20-årig kvinde blev i nat overfaldet på en øde parkeringsplads i Nivå, da en 25-årig mand greb hende om halsen bagfra. Kvinden havde netop forladt en fest og var på vej hjem, da overfaldet fandt sted.

- Det lykkedes hende at bide ham i armen og vriste sig fri, og så stikker gerningsmanden af, siger vagtchefen ved Nordsjællands Politi.

Efter overfaldet kontaktede kvinden politiet og fortalte, at hun genkendte overfaldsmanden som en storebror til en pige, hun kendte.

Politiet anholdte derefter den 25-årige mand. Selvom manden ikke havde forsøgt at rive tøjet af kvinden og ikke selv sagde noget til om, at voldtægt skulle være motivet, valgte politiet at sigte ham for voldtægtsforsøg. Han blev senere søndag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Lyngby, som valgte at løslade ham.

Ifølge vagthavende ved Nordsjællands Politi skete det med henvisning til, at den 25-årige ikke tidligere er straffet, og der ifølge retten ikke er udsigt til, at han vil gøre det igen. Ifølge vagthavende er han dog fortsat sigtet, og politiet fortsætter deres efterforskning.

Løsladt for voldtægtsforsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce