Lørdag går det løs: Folkemødet er en festdag


Lørdag går det løs: Folkemødet er en festdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chefredaktørerne Troels Mylenberg og Poul Kjærgaard samt politisk redaktør Elisabet Svane glæder sig til at byde fynboerne indenfor til lørdagens Fynske Folkemøde.

Klokken ti lørdag slår Fyens Stiftstidende dørene op til den femte udgave af Det Fynske Folkemøde. I år byder folkemødet på mere end 50 forskellige debatter, interviews og andre debatter.

Ansvarshavende chefredaktør Troels Mylenberg ser folkemødet som en festdag for demokratiet og glæder dig over, at folkemødet i år har oprettet et "demokratiets værksted", hvor engagerede fynboer og politikere deler ud af erfaringer om, hvordan man får ting til at ske og gro ude i lokalsamfundene, og hvordan man bedst for politikerne i tale.

Bedrevidende redaktør

Ved de fire tidligere topmøder har politisk redaktør Elisabet Svane været dybt involveret i planlægningen af folkemøderne. I år er hun med som deltager og gæst. Hun glæder sig til at komme rundt og hilse på en masse folk.

Derudover ser Elisabet Svane frem til at skulle tage del i et par debatter. Dels en med sine Bezzerwizzer-kolleger Anders Langballe fra TV2 og Jens Ringberg fra DR. Dels med en håndfuld politikere fra venstre side af det politiske spektrum til en diskussion om "rød blok eller død blok".

Fællesskabets festdag

Chefredaktør håber på og regner med, at omkring 3000-4000 gæster vil lægge vejen forbi til lørdagens folkemøde, som han betegner fællesskabets festdag. Han ser blandt andet frem til det trafikpolitiske topmøde, som er kulminationen på Fyens Stiftstidendes kampagne "tre spor nu", som har til mål at gjort bugt med trængslen på Fynske Motorvej.

Lørdag går det løs: Folkemødet er en festdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce