Løkke vil ikke kommentere Facebookspin


Løkke vil ikke kommentere Facebookspin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Statsministerens finder ikke grund til at kommentere, at hans spindoktor kaldte dansk presses vurdering af udviklingen på klimatopmødet "sølle" på Facebook.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) vil ikke kommentere, at hans særlige rådgiver, Søs Marie Serup, under klimatopmødet på sin Facebookprofil kaldte den danske presse for "sølle" og ude af stand til at gennemskue, at der var et gennembrud på vej i forhandlingerne.

- Hvad ansatte i Statsministeriet skriver på deres private Facebookprofil er som udgangspunkt ikke noget, jeg blander mig i, siger statsministeren i et svar til Socialdemokraternes forbrugerordfører, Benny Engelbrecht, i Folketinget.

Under klimatopmødet skrev Søs Marie Serup på sin Facebookprofil:

"Hold kæft hvor er det sølle, at danske journalister ikke kan se, at der er ved at ske et gennembrud i forhandlingerne nu - og at min chef ikke er "usikker", men derimod i gang med en lille genistreg."

Den svada fik Benny Engelbrecht til at spørge statsministeren, om han er enig i sin rådgivers syn på den samlede danske presse, og om han finder sådan et udfald mod pressen fra sin egen spindoktor tilfredsstillende.

- Jeg finder ikke anledning til at kommentere den pågældende udtalelse, som, jeg i øvrigt kan se, er blevet beklaget, slutter statsministeren svaret i Folketinget.

Dermed ligger han sig på linje med fødevareminister Eva Kjer Hansen (V), der heller ikke fandt anledning til at kommentere, da hendes personlige rådgiver støttede op om Søs Marie Serups skriverier på Facebook.

Løkke vil ikke kommentere Facebookspin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce