Løkke slår Thorning på krisestyring

Thorning og Løkke på Christiansborg
Foto: Tariq Mikkel Khan/POLFOTO/Arkiv

Løkke slår Thorning på krisestyring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et flertal ønsker Lars Løkke Rasmussen til at lede dem gennem den økonomiske krise. Det viser ny Megafonmåling foretaget for Politiken og TV2.

Det kan godt være, at kommentatorer, anonyme kritikere og oppositionspolitikere er enige om, at statsministeren har mistet kontrollen over sig selv og regeringen. Men et flertal af danskerne er stadig overbeviste om, at han er den bedste til at føre nationen gennem den økonomiske krise. Det skriver Politiken.

I en måling, som Megafon har foretaget for Politiken og TV2, svarer 40 procent af danskerne, at Lars Løkke Rasmussen (V) er bedre eller meget bedre end Helle Thorning-Schmidt til at håndtere de økonomiske problemer.

33 procent peger på, at Thorning vil være den bedste til at håndtere krisen, mens næsten hver fjerde mener, at de to ledere vil være lige gode.

- Det er velfortjent, at Løkke fører. Vi har ført en ansvarlig økonomisk politik og vist, at vi har is i maven, siger Venstres finansordfører Tina Nedergaard.Socialdemokraternes politiske ordfører er tilfreds med, at en tredjedel af danskere mener, at Thorning-Schmidt er den bedste til at styre landet igennem krisen.

- De borgerlige fører traditionelt set markant på den økonomiske politik, og derfor er jeg yderst tilfreds med, at der ikke er større forskel mellem os og dem, siger Henrik Sass Larsen.

Økonomerne har længe spået, at velfærdssamfundet kommer under voldsomt pres i en fremtid, hvor staten skal dække de enorme underskud på de offentlige finanser, samtidig med at de store årgange af skatteydere går på pension.

Målingen er foretaget i dagene 9. og 10. februar og bygger på 1125 besvarelser.

Løkke slår Thorning på krisestyring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce