Løkke rækker ud mod indvandrere

Statsminister Lars Løkke Rasmussen holdt fredag 1. januar sin første nytårstale fra Marienborg.
Foto: Tariq Mikkel Khan/POLFOTO

Løkke rækker ud mod indvandrere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er brug for alle indvandrere, men det er slut med at leve i parallelsamfund, siger statsminister Lars Løkke Rasmussen i sin første nytårstale.

Indvandrere er velkomne i det danske samfund, men de skal i arbejde eller i gang med en uddannelse. Det siger statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i sin første nytårstale

- Om blot en generation vil omkring en halv million danskere have en ikke vestlig baggrund. Vi har brug for hver eneste af jer. Problemet er, hvor der er for få der er i arbejde, og hvis op mod halvdelen af de unge mænd ikke får en uddannelse. Det må være slut med, at unge laver ingenting. Alle skal i uddannelse eller arbejde, siger statsministeren.

Han byder også indvandrernes kulturelle bidrag velkommnr. Udenlandske påvirkninger skabte den danske guldalder med juletræet, balletten og arbejderbevægelsen, og kultur trives ikke i et drivhus, siger han.

- Men der skal være vilje til at få det udenlandske til at sætte danske blomster. Det skal være slut med parallelsamfund. For så går sammenhængskraften fløjten, siger Lars Løkke Rasmussen.

Trods krisen er Danmark ifølge ham et fantastisk land, hvor få har for meget og færre for lidt. Derfor skal vi gøre vort yderste for, at alle kommer med i fællesskabet, mener han.

- Vi skylder dem at trække Danmark helt fri af krisen og skabe den økonomiske fremgang, siger statsministeren.

Løkke rækker ud mod indvandrere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce