Løkke presser Thorning


Løkke presser Thorning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars Løkke Rasmussen overhaler Helle Thorning-Schmidt, når det gælder økonomisk ansvarlighed.

Selv om ledigheden stiger med raketfart lige nu, er danskerne langt mere trygge ved Lars Løkke Rasmussen (V) end ved Helle Thorning-Schmidt (S), når det gælder den økonomiske politik. Det viser en ny måling som Greens Analyseinstitut har foretaget for Børsen.

Statsministeren har ifølge målingen, der bygger på 1200 adspurgte, øget sit forspring på den økonomiske ansvarlighed. 54 procent ser nu Løkke som den bedste garant for en ansvarlig økonomisk politik. Helle Thorning-Schmidt får kun 29 procents opbakning.

Også når det gælder om at være bedst til at få danskerne i job, haler Lars Løkke Rasmussen ind på Helle Thorning-Schmidt. For en måned siden mente 50 procent, at den socialdemokratiske leder var bedst til at sikre beskæftigelse, mens kun 29 procent pegede på Venstres nye statsminister. Nu er der kun fire procents forspring til Helle Thorning-Schmidt.

Green-målingen viser i øvrigt, at vælgerne anser Lars Løkke Rasmussen for at være lige så troværdig som Helle Thorning-Schmidt. For en måned siden førte Helle Thorning-Schmidt med 34 procentpoint.

Løkke presser Thorning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce