Løkke ikke vild med Wilders


Løkke ikke vild med Wilders

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den stærkt islamkritiske Geert Wilders er "ikke det mest oplagte bud" på en taler ved den danske konference om ekstremisme til efteråret, mener statsministeren.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) ser ikke den hollandske islamkritiker Geert Wilders som en oplagt deltager ved efterårets anti-radikaliserings konference i Danmark.

På tirsdagens pressemøde i Statsministeriet indikerede Lars Løkke Rasmussen, at Wilders ikke bør fremgå af listen over inviterede oplægsholdere ved den omdiskuterede konference. Løkke kom flere gange til at sige, at konferencen handler om at "bekæmpe anti-radikalisering", men mente formentlig, at fokus er på, hvordan man "bekæmper radikalisering".

- Formålet er at lave en videnskonference - blandt andet med afsæt i nogle af de problemer vi så i København og omegnskommunerne sidste år - med praktiske bud på, hvordan man bekæmper anti-radikalisering. Der forekommer det mig ikke, at Wilders er det mest oplagte bud på at byde ind på den dagsorden, siger Lars Løkke Rasmussen.

Storbritannien har tidligere nægtet Geert Wilders indrejse, efter at det britiske overhus havde inviteret ham til en diskussion om hans stærkt islamkritiske film, "Fitna", som har vakt stor vrede i den muslimske verden.

Løkke har ingen planer om at nægte Wilders at rejse til Danmark.

Løkke ikke vild med Wilders

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce