Løkke fortsætter tiden ud hos GGGI


Løkke fortsætter tiden ud hos GGGI

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars Løkke Rasmussen har ikke overvejet at gå af som formand for den udskældte klimaorganisation GGGI.

Det kommer ikke på tale at gå af som formand for klimaorganisationen GGGI før tid.

Det fortæller Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, på et pressemøde søndag, hvor han svarer på spørgsmål om organisationen og hans egne rejseudgifter i egenskaben af at være formand for GGGI.

- Jeg er skruet sådan sammen, at når man påtager sig en opgave, så skal man løse den, lyder det fra Lars Løkke Rasmussen.

Ved samme lejlighed understreger han dog, at han ikke genopstiller i 2014, da han hellere vil have "de berømte nøgler" til statsministeriet tilbage end at bruge tiden som formand for GGGI.

Både Lars Løkke Rasmussen og GGGI har været udsat for massiv kritik i den seneste uge.

Førstnævnte for at have brugt mere end en million kroner på 15 rejser som formand for organisationen. Og selve GGGI for at ødsle med pengene og for ikke at udføre den opgave, som organisationen er sat i verden for - nemlig at gavne klimaet.

Eksempelvis har organisationen brugt syv millioner kroner på indvendig renovering af sit hovedkvarter i Sydkorea. Det var 8,4 gange så dyrt som anslået.

GGGI er støttet af danske bistandsmidler med 90 millioner kroner.

Lars Løkke Rasmussen har flere gange understreget, at han har været med til at gøre GGGI til en mere international organisation med tilsvarende internationale regler og retningslinjer.

- Det har vist sig at være en lidt større udfordring end antaget. Da jeg blev kontaktet, blev det introduceret som 10 rejsedage om året og nogle videokonferencer. Nu har jeg haft 49 rejsedage, og det er ikke én for mange, siger han.

Løkke fortsætter tiden ud hos GGGI

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce