Løkke forsvarer topembedsmand


Løkke forsvarer topembedsmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SF og Verdensnaturfonden kritiserer statsministerens klimatopforhandler for at bære en del af skylden for klimafiasko. Men Løkke bærer ansvaret, mener EL.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) - og ikke hans embedsmænd - må bære en del af skylden for, at det ikke lykkedes at nå en ambitiøs klimaaftale i København.

Det mener Enhedslistens klimaordfører, Per Clausen, efter at både SF og Verdensnaturfonden har kritiseret Lars Løkke Rasmussen chefforhandler på klimaområdet, Bo Lidegaard, for at have svigtet. Kritikken får statsministeren til at kræve, at SF trækker kritikken tilbage.

- Lars Løkke Rasmussen har helt ret i, at det er urimeligt at gå til angreb embedsmændene, når ansvaret for fiaskoen på klimatopmødet skal placeres. Når det gik fuldstændig galt skyldes det, at det danske formandskab kynisk allierede sig med de rige lande mod de fattige lande, siger Per Clausen.

- Den skandaløse danske håndtering af dette topmøde kræver et opgør med den politisk ansvarlige. Derfor har Enhedslisten taget initiativ til en forespørgselsdebat i Folketinget, hvor statsministeren skal forklare forløbet, resultatet og redegøre for, hvad regeringen nu vil gøre, siger Enhedslistens klimaordfører.

Løkke forsvarer topembedsmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce