Løkke: Jeg ønsker kun fuld åbenhed

Lars Løkke Rasmussen, d. 20. oktober i år på pressemøde med GGGI-direktør Howard Bamsey.
Foto: Tariq Mikkel Khan/POLFOTO/arkiv

Løkke: Jeg ønsker kun fuld åbenhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstreformand Lars Løkke fastslår, at han har redegjort for alle diæter fra GGGI overfor myndighederne.

Venstreformand Lars Løkke Rasmussen vil ikke afvise, at han har husket forkert i sagen om diæter fra GGGI. Det siger han i et interview med TV2 News mandag.

- Jeg havde kun et ønske, nemlig fuld åbenhed om mine diæter. Når jeg svarede som jeg gjorde, er det fordi, jeg huskede det sådan.

- Uanset om jeg skulle have husket forkert, så ender det jo det samme sted. Jeg skal selvfølgelig forholde mig overfor myndighederne, til de penge. Og det har jeg gjort.

- Jeg har givet en fuld redegørelse for alle de indtægter, jeg har haft i den periode. Og det dækker også diæterne, siger Lars Løkke.

Det er første gang, Lars Løkke kommenterer, at han - i modsætning til hvad han tidligere har sagt - også har fået diæter fra GGGI i 2012.

Tidligere på måneden sagde Løkke under et pressemøde, at han ikke havde modtaget diæter fra GGGI i 2012.

- Jeg har ikke fået nogen udbetalinger fra GGGI overhovedet i det sidste skatteår. Al udbetaling, jeg har fået fra GGGI, er efter 1. januar 2013, lød det fra Lars Løkke Rasmussen under pressemødet.

Berlingske skrev i sidste uge, at Løkke fik udbetalt 8784,50 kroner i diætpenge i 2012 for sit arbejde i Global Green Growth Institute, GGGI.

Lars Løkke Rasmussen siger, at han selv har stillet alle oplysninger til rådighed i den stak af dokumenter, han fremlagde på det fire timer lange pressemøde.

- Jeg har gennemgået det hele med min advokat og revisor, og sendt en redegørelse til Moderniseringsstyrelsen, der skal tage stilling til, om de skal modregnes i det eftervederlag jeg får som tidligere statsminister, siger Lars Løkke Rasmussen til TV2 News.

Lars Løkke siger, at det afgørende for ham, er, at det er kommet åbent frem, hvilke diæter han har modtaget - uanset om de konkret er udbetalt den ene eller anden dag.

Direkte adspurgt afviser Lars Løkke Rasmussen, at han ikke har overvejet at gå som formand for Venstre.

Lars Løkkes formandspost i klimaorganisationen GGGI kom for alvor i søgelyset, da det kom frem, at Venstre-formanden havde fløjet adskillige gange på 1. klasse. Flybilletter, som beløb sig på over 770.000 kroner.

Løkke: Jeg ønsker kun fuld åbenhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce