Løkke: GGGI kan få mine bonuspoint


Løkke: GGGI kan få mine bonuspoint

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars Løkke Rasmussens (V) mange flyrejser for GGGI har angiveligt optjent bonuspoint for 100.000 kroner.

De 15 rejser til en pris på 770.000 kroner, som Lars Løkke Rasmussen (V) har taget som formand for klimaorganisationen GGGI, har ifølge Ekstra Bladet optjent bonuspoint til en værdi af 100.000 kroner.

De point har Lars Løkke ikke gjort sig mange tanker om, men på et pressemøde søndag foreslår Venstreformanden, at pointene går tilbage til brug for rejser i GGGI-regi.

- Vi har ingen politik om bonuspoint i GGGI. Jeg har ikke gjort mig tanker om, hvordan de skal bruges. Jeg synes at jeg har rejst rigeligt, men det er nærliggende, at vi på det næste bestyrelsesmøde i GGGI ser nærmere på, hvordan vi bruger bonuspointene.

- Jeg har ikke noget problem med, at mine point bliver brugt på fremtidens GGGI-rejser, siger Lars Løkke Rasmussen på pressemødet i Ingeniørforeningens hovedkontor i København.

Lars Løkke forsikrer, at han ikke har brugt de mange bonuspoint i privat sammenhæng.

- Jeg har ikke brugt mine bonuspoint, og jeg har ikke forholdt mig til bonuspoint. Jeg har flere point på de kort end dem, jeg har indhentet i regi af formand i GGGI, siger Lars Løkke.

Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, har brugt over en million kroner på 15 rejser, som formand for klimaorganisationen Global Green Growth Institute (GGGI), der har modtaget 90 millioner danske skattekroner til at fremme grøn vækst i fattige lande.

Ni af de 15 rejser for GGGI er sket på første klasse, der kan indbefatte egen seng og luksusforplejning. En billet har i gennemsnit kostet over 51.000 kroner. Samtidig har Lars Løkke benyttet limousine med chauffør til og fra lufthavne.

Lars Løkke fortryder grundlæggende to ting i forbindelse med sine rejser som formand for klimaorganisationen GGGI. Han beklager, at han har rejst for dyrt med klimaorganisationen, og at han ikke har ændret praksis hurtigere.

- Jeg har rejst meget, det har jeg. Ikke for meget, men for dyrt, siger Lars Løkke Rasmussen.

Det er første gang, siden et tv-interview 10. oktober, at Lars Løkke Rasmussen forholder sig til den massive kritik, som han har mødt på grund af rejserne.

Løkke: GGGI kan få mine bonuspoint

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce