Lig i fryser Fem fortsat fængslet


Lig i fryser Fem fortsat fængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Østre Landsret har stadfæstet Retten i Roskildes beslutning om at varetægtsfængsle alle fem personer, der er sigtet for at have dræbt og efterfølgende gemt liget af en mand i en fryser i Jyllinge.

De fem anholdte blev alle varetægtsfængslet i sagen onsdag, efter at politiet tirsdag middag fandt liget af den skuddræbte mand. Han lå i en kummefryser placeret i et udhus i Jyllinge ved Roskilde. Politiet forlangte alle fængslet af hensyn til efterforskningen.

Flere af de fængslede valgte at kære varetægtsfængslingen til landsretten, men det fik de ikke noget ud af.

Først i dag forventer politiet, at liget af den dræbte er tøet så meget op, at han kan komme ud af fryseren og endelig identificeres.

Politiet mener dog at vide, hvem den døde mand er. Blandt de varetægtsfængslede er en 48-årig kvinde, der har indrømmet, at det var hende, der skød manden. Kvinden har tidligere haft et forhold til den dræbte, men forholdet var præget af fysisk eller psykisk vold.

Efterforskerne er dog ikke overbeviste om, at den tilståelse, kvinden er kommet med, er sand.

Hun kan med sin tilståelse forsøge at dække over en eller flere af de andre fængslede, der blandt andet tæller både kvindens søn, hendes nuværende kæreste og sønnens biologiske far.

Foreløbig er de fem varetægtsfængslet for fire uger. (ritzau)

Lig i fryser Fem fortsat fængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce