Lig fundet i kummefryser


Lig fundet i kummefryser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MAKABERT: Efter flere dages efterforskning fandt politiet frem til et lig i en fryser i Jyllinge. Fem personer er anholdt
En anonym person ringede for nogle dage siden ringede til politiet og fortalte, at en person var blevet slået ihjel og gemt i en kummefryser. I telefonen fortalte manden, at drabet var sket i Køge Politikreds. Men i går middag fandt politiet så liget i en kummefryser i et udhus til en bolig beliggende i Baunehøjparken i Jyllinge i Roskilde Politikreds. Det fortalte kriminalinspektør Jørgen Kappel fra Roskilde Politi i aftes.

I løbet af dagen fandt politiet frem til en person, der har indrømmet, at det er ham, der har skudt ofret. Sammen med nogle medhjælpere havde han gemt det døde lig i fryseren.

I alt fem personer var i aftes foreløbig blevet anholdt i sagen. Ikke alle var afhørt endnu, og kriminalinspektøren kunne derfor ikke sige, om politiet mener, at det er rigtigt, der kun har været én person om selve drabet.

Frosset fast

Drabet skulle være begået i midten af juni også i Roskilde Politikreds, men ikke på det sted, hvor liget blev fundet i fryseren.

Fordi den dræbte har ligget så længe i fryseren, er vedkommende så bundfrossen, at det ikke har været muligt at få ham ud af fryseren. Fryseren med indhold er derfor blevet bragt til Retsmedicinsk Institut, hvor man venter på at kunne komme til at tage fingeraftryk for at få endeligt klarlagt identiteten af den døde.

- Vi har fået at vide, hvem den døde skulle være. Men vi bliver selvfølgelig nødt til at være helt sikre, før vi melder noget ud, sagde kriminalinspektør Jørgen Kappel.

Han ønsker ikke at oplyse, hvad der angiveligt skulle være motiv til drabet eller hvilken kreds af personer, drabet er foregået i.

- Det er noget af det, der kommer frem i retten i morgen, når vi fremstiller de anholdte, lød det fra Jørgen Kappel.

Han mener dog, at drabet hverken er rocker- eller narkorelateret.

En eller flere af de anholdte er kvinder.

Hvorvidt der kan have været flere medskyldige end de fem var uvist i aftes. Men ifølge Jørgen Kappel var politiet ikke umiddelbart på jagt efter flere personer.

Kendt af politiet

De anholdte er ikke ukendte af politiet i forvejen, fortalte kriminalinspektøren.

To af de anholdte bor i det rækkehus, hvor liget blev fundet i udhuset.

I aftes kunne politiet også oplyse, at personen, der tippede om drabet, ikke er blandt de anholdte.

Det er ikke alle fem anholdte, politiet regner med at fremstille med krav om varetægtsfængsling i dag. Men præcis hvor mange politiet vil forsøge at få fængslet, kunne kriminalinspektør Kappel ikke sige noget om i aftes.

Tidspunktet for retsmødet bliver formentlig først fastlagt her til morgen. De fem blev anholdt i løbet af i går eftermiddag, og politiet har derfor frist til i eftermiddag, før det skal enten stille de anholdte for en dommer eller løslade dem.

Lig fundet i kummefryser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce