Liberal Alliancer slår liberale teser an


Liberal Alliancer slår liberale teser an

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Liberal Alliance vil sikre liberal kulør over en borgerlig regering, fastslår landsformanden Leif Mikkelsen.

- Vi har i Danmark en rød regering, som vælgerne har vendt ryggen, siger Liberal Alliances landsformand Leif Mikkelsen ved Liberal Alliances landsmøde i Tivoli Hotel i København.

Fra talerstolen gentager han som tidligere liberalt Venstremedlem de ti såkaldte liberale teser i Venstre om lavere skat og større personligt ansvar og opsparing. Det skal kunne betale sig at arbejde, fastslår han om teserne.

- De ti teser blev skudt ned. Det var alligevel for liberalt i 2002, da man havde fået regeringsmagten. Der er plads til forbedring for Danmarks såkaldt liberale parti, siger Leif Mikkelsen.

- Hvis Helle Thorning fører blå politik, og Anders Fogh førte rød politik, så skal vi se Lars Løkkes farve, siger landsformanden.

Landsmødet blev skudt i gang med taktfaste trommehvirvler fra et band med fem sortklædte trommeslagere.

Derefter præsenterede landsformanden Leif Mikkelsen fra scenen hvert af sine ni folketingsmedlemmer til taktfaste klapsalver fra 580 fremmødte - den største forsamling til et liberalt landsmøde nogensinde, formanede han.

Så hilste landsmødet det solbeskinnede forår udenfor velkommen med fællessang af Ludvig Holsteins sang "Det er i dag et vejr, et solskinsvejr", godt hjulpet af teksten på en storskærm bag scenen.

Ved efterårets kommunalvalg opstiller Liberal Alliance 262 kandidater i 72 af landets 98 kommuner. Partiet har fået 18 byrådsmedlemmer fra andre partier. Ved valget i 2009 blev Anders Samuelsen valgt i Horsens som partiets eneste kommunalpolitiker.

Liberal Alliance har 5398 medlemmer og har fået godt 600 nye medlemmer siden nytår. Partiet står i den seneste meningsmåling til 5,4 procent af stemmerne. Det svarer til ti mandater, så "det første er sikret", siger Leif Mikkelsen.

Liberal Alliancer slår liberale teser an

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce