Liberal Alliance dropper valget

Peter Lund trækker sig fra politik. Der var for få kandidater på listen til, at partiet kan drive en seriøst politik, siger han. En af kandidaterne har ifølge Peter Lund trukket sig på grund af pres fra en politisk modstander.

Liberal Alliance dropper valget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er for få kandidater på listen til, at det kan blive seriøst, erkender spidskandidat Peter Lund

Ærø: Med godt og vel en måned til valget har Liberal Allicance besluttet at kaste håndklædet i ringen og meddeler, at de ikke stiller op til kommunalvalget.

Årsagen er, at to af de i alt fire kandidater har trukket sig, og det gør ifølge partiets spidskandidat Peter Lund, at det bliver meget svært at drive seriøs politik, hvis partiet bliver valgt ind.

- Hvem skal være backup, hvis en bliver syg? Og hvordan skal vi kunne udvikle og diskutere vores politik, når vores bagland er så småt, spørger han.

Efter partiets opstillingsmøde i sidste måned, var der fire kandidater på listen: Peter Lund, Svend Aage Secher, Jacob Kjøller og Johnni Bjerrum.

For tre uger siden trak Jacob Kjøller sit kandidatur på grund af arbejde.

- Han havde svært ved at se, hvordan han skulle få tid til det hele, forklarer Peter Lund.

For et par dagen siden trak Johnni Bjerrum også sit kandidatur, og det er ifølge Peter Lund sket på grund af politisk pres.

LA for to uger siden. Fra v.: Peter Lund, T. B. Christiansen, Svend Aage Secher og Johnni Bjerrum.
LA for to uger siden. Fra v.: Peter Lund, T. B. Christiansen, Svend Aage Secher og Johnni Bjerrum.

Følte sig presset

3- Han følte sig presset til at opgive sit kandidatur under nogle mystiske omstændigheder, som formentlig er blevet skabt af politiske modstandere. Sådan ser jeg det i hvert fald, forklarer Peter Lund, der ikke ønsker at sige mere om sagen.

Johnni Bjerrum bekræfter over for avisen, at han har følt sig presset til at overveje sit kandidatur, og at han nu i gang med at undersøge sagen nøjere.

Han vil ikke fortælle, hvad sagen drejer sig om.

Den tredje mand, som er faldet fra, er partiets formand Torben B. Christiansen, som har meldt fra på grund af sygdom.

- Så lige nu står vi med to kandidater - Svend Aage Secher og jeg - og det synes jeg ikke er seriøst nok. Vi er simpelthen for få, forklarer Peter Lund.

Han afviser at stille op for et andet parti.

- Jeg er færdig i politik. Jeg vil hellige mig min virksomhed, og selv om mange støtter mig, så handler det ikke længere for mig om at være vagthunden i byrådet. Hvis jeg skulle tage en tørn mere, så skulle det være med et politisk bagland og en bestyrelse, som jeg kunne diskutere politik med. Det har helt ærligt ikke været nogen særlig sjov rolle at være uvenner med byrådet ved hvert møde, siger Peter Lund.

- Jeg mener fortsat, at det er en katastrofe for erhvervsudviklingen og turismen, hvis der er ikke kommer en billigere, bedre og hurtigere færgeløsning på Ærø, siger han.

Liberal Alliance dropper valget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce