Lejeløsning på abonnement: Nu kan du leje bil på en ny måde

Movon hedder det nye udlejningsselskab. Pr-foto

Lejeløsning på abonnement: Nu kan du leje bil på en ny måde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi lejer bil på abonnement, og Europcar kommer nu med en mere fleksibel løsning.

AARHUS: Stadigt flere leaser eller lejer bil i stedet for at købe en, og nu kommer et århusiansk udlejningsselskab med en helt ny måde at leje bil på.

CD- og DVD-samlingen hedder henholdsvis Spotify og Netflix, og som forbrugere har vi adgang til mere, selvom vi investerer mindre. Og uanset om man er i markedet for strømper, barberblade, hundemad eller dagligvarer, fås produkterne i stigende grad gennem abonnementer. Den bilbranchen er ingen undtagelse og Europcar i Aarhus oplever, at flere og flere vælger at langtidsleje eller lease biler, og at kunderne i stigende grad søger de mest fleksible løsninger.

- Vi ser i øjeblikket en tydelig tendens til, at kunderne går efter de mest fleksible abonnementsløsninger uden binding eller startomkostninger. Folk vægter, at bindingstiden skal være kort, så der er mulighed for at vælge om, uden det koster en masse penge, siger Jørgen Lang, der er Station Manager hos Europcar på Sønder Alle i Aarhus.

Det nye koncept for biludlejning, Movon, er en lejeløsning på abonnement. Efter 30 dage kan man frit opsige abonnementet når som helst. Bilen hentes hos Europcar, der har landets største udlejningsflåde.

- I forhold til de typiske leasing- eller lejeløsninger er Movon en abonnementsløsning, hvor der ikke er store startomkostninger eller uigennemsigtige prisstrukturer - prisen er inklusive alt andet end brændstof. Det giver stor fleksibilitet, siger Jørgen Lang.

- For under 3000 kroner om måneden kan du køre i en VW Up! Hvis du får brug for en mere rummelig bil til en weekendtur, kan du skifte VW'en ud med en stationcar og betale et ekstra beløb for hver dag, du har benyttet dig af opgraderingen.

Europcar startede som Østergaard Biler og er en del af Danmarks største biludlejningsvirksomhed med over 7000 biler.

Karsten Ree solgte i 2017 den danske virksomhed til Europcar International, der med over 300.000 biler i mere end 140 lande er blandt verdens største udlejningsselskaber.

Bindingstiden skal være kort, så der er mulighed for at vælge om.
Jørgen Lang, station manager hos Europcar Aarhus.

Lejeløsning på abonnement: Nu kan du leje bil på en ny måde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce