Lebech: Jeg ser ikke mig selv i den rolle


Lebech: Jeg ser ikke mig selv i den rolle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mads Lebech er nummer to på de konservative græsrødders liste over nye formandskandidater, men selv afviser Frederiksbergs borgmester at være interesseret.

Frederiksbergs konservative borgmester Mads Lebech er smigret over tilliden - men han afviser kategorisk at være i spil som partiets formandskandidat. Meldingen kommer efter, at de konservative græsrødder peger på ham som klart næstbedste bud efter justitsminister Lene Espersen til at overtage formandsposten efter Bendt Bendtsen.

- Det er slet ikke en aktuel diskussion. Jeg er borgmester på Frederiksberg. Det er jeg meget glad for, og man skal sidde som folketingsmedlem for at være i spil - i øvrigt er det jo Bendt, der er formand. Så den diskussion kører slet ikke på nuværende tidspunkt. Jeg betragter slet ikke mig selv som kandidat i den sammenhæng. Det er venligt, at der er folk, der ser potentiale i én, men jeg er ikke kandidat, siger Mads Lebech til Ritzau.

Netop formuleringen om ikke at være kandidat har givet anledning til mange spekulationer i forbindelse med statsminister Anders Fogh Rasmussens (V) afvisning af, at han var kandidat til diverse topposter i udlandet. Underforstået på nuværende tidspunkt.

Ritzau: Har du slet ikke lyst - kunne du ikke forstille dig selv på et tidspunkt som formand for De Konservative?

- Nej, jeg ser ikke mig selv i den rolle, fastslår Mads Lebech.

Mads Lebech har været konservativ næstformand siden 2003.

Lebech: Jeg ser ikke mig selv i den rolle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce