Lavere karakterer til årgang 2013

Elever i niende klasse kan se frem til lavere karaktergennemsnit på grund af tabt undervisning
Foto: © Flemming Krogh/© Anders Brohus

Lavere karakterer til årgang 2013

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konsekvens af lærerlockout: Lavere karaktergennemsnit til elever i 9. klasse.

Tallet 13 er ifølge den folkelige mening forbundet med uheld, hvilket kan vise sig at holde stik for elever i niende klasse.

Lærerlockout og den manglende undervisning vil nemlig skabe en generation med lavere karaktergennemsnit i forhold til den samlede kurve, vurderer professor ved Institut for Uddannelse og Pædagogik fra Folkeskolen, Peter N. Allerup.

Det skriver Fyens Stiftstidende lørdag.

- De har mistet meget, og det kommer til at gå ud over deres afgangsprøve. De fleste lærere bruger den sidste tid på at repetere det stof, eleverne skal til prøve i. Det har de ikke haft tid til nu, siger Peter N. Allerup til avisen.

Børne- og undervisningsminister Christine Antorini (S) har tidligere bebudet, at fortsætter konflikten, vil elevernes årskarakterer automatisk blive overført til eksamenspapiret. Men den løsning er Peter N. Allerup ikke meget for.

- Mange elever glæder sig til at kunne præstere bedre til eksamen. Årskarakteren er også et udtryk for alt muligt andet. Lærere giver heller ikke karakteren med samme omhu som til eksamen, forklarer han.

Læs mere i avisen lørdag

Lavere karakterer til årgang 2013

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce