Lars Løkke præsenterer sit nye hold

Statsminister Lars Løkke Rasmussen præsenterede tirsdag formiddag sit nye ministerhold for pressen på Amalienborg slotsplads.
Foto: Joachim Adrian/POLFOTO

Lars Løkke præsenterer sit nye hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den nye regering skal få Danmark ud af krisen og også vinde næste valg. Det mener en glad og sejrsikker Lars Løkke Rasmussen, da han præsenterer sin regering.

Der var glade smil hele vejen rundt, da statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) præsenterede offentligheden for sin nye regering på Christiansborg Slotsplads tirsdag formiddag. For første gang med en kvindelig forsvarsminister - Gitte Lillelund Bech (V) - og en kvindelig udenrigsminister - Lene Espersen (K).

- Det er en kold tid. Det tager tid at tø op og skabe vækst og økonomisk fremdrift igen. Derfor har vi sat et nyt hold, der matcher de nye tider, siger Lars Løkke Rasmussen (V).

Det er en stor rokade, der afspejler, at Lars Løkke nu er trådt ud af tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussens skygge og trådt i karakter som statsminister.

Syv ministre er nye, kun tre ud af de 19 ministre er gengangere. Det er statsministeren selv, finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) og integrationsminister Birthe Rønn Hornbech (V).

- Vi har sat det stærkeste hold med erfarne og kvalificerede ministre. Der er en perfekt balance mellem køn og med en stor aldersspredning. Den regering vil få Danmark sikkert gennem krisen og vil være en regering, der også kan fortsætte efter næste valg, siger Lars Løkke.

Der er 10 mandlige ministre og ni kvindelige ministre i den nye regering, der onsdag formiddag mødes for at få forelagt det nye regeringsgrundlag af Lars Løkke Rasmussen og vicestatsminister Lene Espersen.

Lars Løkke præsenterer sit nye hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce