Lars Løkke er ked af Søren Gades farvel

Ulla Tørnæs
Foto: Miriam Dalsgaard/POLFOTO/Arkiv

Lars Løkke er ked af Søren Gades farvel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Statsministeren Lars Løkke ville gerne have haft tidligere forsvarsminister Søren Gade med på sit nye hold. Men Søren Gade har valgt helt at forlade politik.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) lægger ikke skjul på, at han er ked af, at Søren Gade ikke længere er med på ministerholdet.

Søren Gades farvel til posten som forsvarsminister, og politik i det hele taget, betyder, at statsministeren og Venstre må vinke farvel til en af de mest populære profiler hos vælgerne.

- Jeg er oprigtig ked af, at Søren Gade stopper. Han har fortalt mig om sine overvejelser, og vi har diskuteret det længe. Jeg havde gerne set, at han var blevet. Men det er Søren Gades valg, siger Lars Løkke.

Søren Gade valgte allerede mandag aften at tage konsekvensen af de mange skandalesager i forsvaret og forlade posten, selv om statsministeren gerne ville have beholdt ham.

Men Søren Gade føler sig så svækket af sagerne om blandt andet jægerbogen og lækagen af jægersoldaternes mission i Irak, at han ikke længere kan udføre sit job ordentligt.

Lars Løkke er ikke alene om at beklage Søren Gades exit. Også soldaterne ærgrer sig.

- Jeg er ked af det, der er sket, men jeg forstår hans beslutning. Han har været soldaternes mand. Han er nok den bedste forsvarsminister, jeg husker, siger Jesper K. Hansen, der er formand for Centralforeningen for Stampersonel (CS).

Lars Løkke er ked af Søren Gades farvel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce