Landsdelens sygehuse får flere topplaceringer

Kolding Sygehus får flere førstepladser og en samlet placering som nummer fire ud af 15 i kategorien for mellemstore sygehuse i Dagens Medicins nye kåring. Arkivfoto: Ludvig Dittmann

Landsdelens sygehuse får flere topplaceringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Dagens Medicins nye kåring over landets bedste sygehuse er der flere placeringer i top til sygehuse i Region Syddanmark.

Sundhed: Flere sygehuse i Region Syddanmark placerer sig pænt på Dagens Medicins nye kåring af Danmarks bedste sygehuse.

Region Syddanmarks sygehuse bliver vurderet som de bedste indenfor 30 af i alt 68 behandlinger. Nogle af førstepladserne bliver dog delt med andre sygehuse.

Vejle Sygehus er kåret som vinder blandt de mellemstore sygehuse, mens Odense Universitetshospital får en andenplads blandt de store.

Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg hiver i alt seks førstepladser hjem. Samlet placerer sygehuset sig dog i midterfeltet som nummer syv ud af 15 på listen over de mellemstore sygehuse.

Sygehus Sønderjylland hiver førstepladser hjem i både Aabenraa og Sønderborg, og sygehusene får hver en samlet fjerdeplads i hver sin kategori.

Sønderborg Sygehus trækker i alt fire førstepladser hjem og får en delt samlet placering som nummer fire ud af 15 på listen over de mellemstore sygehuse.

Aabenraa Sygehus har i alt tre førstepladser og får en samlet placering som nummer fire ud af 12 på listen over de mindre sygehuse.

Stærkt omdømme

Vejle Sygehus er nummer et på otte områder og får en samlet førsteplads ud af 15 på listen over de mellemstore sygehuse.

Kolding Sygehus vinder på tre områder og får en samlet delt fjerdeplads ud af 15 i kategorien mellemstore sygehuse.

Odense Universitetshospital hiver i alt 11 førstepladser hjem, og får en samlet placering som nummer to ud af fire på listen over de store sygehuse.

Kåringerne af landets bedste sygehuse kommer en uge efter, at Dagens Medicin offentliggjorde en oversigt over landets bedste kræftsygehuse, hvor regionen også klarede sig godt.

Regionsdirektør Jane Kraglund mener, at kåringerne og de flotte resultater giver regionen et stærkt omdømme.

- Det er jo ikke nogen videnskabelig undersøgelse, men der er ingen tvivl om, at medarbejderne i sundhedsvæsenet lægger mærke til den slags, og det er med til at illustrere, at vi er en arbejdsplads med højt fagligt niveau og masser af udvikling, siger hun i en pressemeddelelse.

Landsdelens sygehuse får flere topplaceringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce