Landboforeningen Centrovice skifter formand men ikke kurs

Torben Povlsen er fungerende formand i Landboforeningen Centrovice. 14. december meddelte daværende formand Niels Rasmussen, at han ønskede at stoppe som formand. Arkivfoto

Landboforeningen Centrovice skifter formand men ikke kurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fungerende formand i Centrovice, Torben Povsel, stiller op til formandsposten, når foreningen holder generalforsamling 14. marts

14. december skrev Fyns Amts Avis, at formanden for den fynske landboforening Centrovice, Niels Rasmussen, stopper efter 10 år på posten.

Tidligere næstformand, Torben Povlsen, er fungerende formand, indtil foreningen skal have generalforsamling d. 14. marts næste år. Da vil han stille op som formand.

- Ja, jeg vil stille op som formand. Jeg har jo været fungerende formand i nogle måneder, mens Niels (Rasmussen. red.) har været syg, siger Torben Povlsen.

Derfor vil han dog bestemt ikke sige, at han er sikker på at blive valgt som Centrovices nye formand. Men han ser optimistisk på det.

- Jeg har jo været glad for de positive tilbagemeldinger, der har været omkring det. Så jeg ser positivt på det, at jeg stiller op som formand.

Han forklarer, at med ham ved roret, bliver der ikke de store forandringer i foreningens målsætning eller fokusområder.

- Det er klart, at uanset, hvis der sidder som formand, så er det bestyrelsens holdning, som ligger bag formandens ageren. Men vi er jo ikke på forkert spor lige nu. Vi er jo ikke et rådgivningsfirma der ligger med røde tal, så vi skal fortsætte, hvad vi gør nu.

Ligger aldrig stille

Noget af det første, Centrovice vil kaste sig over i det nye år, er, rådgivning til deres kunder og medlemmer.

- Det er en meget spændende tid, vi står i med hensyn til rådgivning og digitalisering. Vi vil arbejde på, at vores kunder og medlemmer får den bedst mulige rådgivning. Vi skal have viden ud til landmændene, forklarer den fungerende formand.

Derudover er det rammevilkårene for landbruget, som foreningen har fokus på.

- Der er mange områder. Vandmiljøet, jordskatter, pesticidafgifter. Og så vil vi gerne synliggøre sunde, danske fødevarer, forklarer Torben Povlsen.

De sunde, danske fødevarer har Centrovice forsøgt at udbrede til fynske borgere gennem Det Fynske Dyrskue.

- Overordnet kan man sige, at bedre rammevilkår skaber bedre velfærd i Danmark, uddyber han.

Landboforeningen Centrovice har omkring 2.000 medlemmer.

Landboforeningen Centrovice skifter formand men ikke kurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce