Politikerne i Region Syddanmark er endnu engang kommet i modvind på Fyens.dk. Denne gang er det sagen om politikere og embedsmænds mange studierejser i 2015, som har fået læserne på Fyens.dk til tasterne.

Region Syddanmarks politikere og embedsmænd har været på 30 studierejser i løbet af de seneste otte år. I 2015 slog politikerne de tidligere års rejserekorder og rejste til udlandet syv gange med forventede udgifter på samlet set 1,2 millioner kroner.

"22 deltagere til Silicon Valley. Jeg har selv rejst meget lærings- og forretningsmæssigt, men da aldrig så mange gange af gangen. De må jo føle sig inkompetente, siden de skal så mange hjerner af sted," skriver Anders Iversen under artiklen Region sætter rejserekord: Syv studieture på ét år.

"Der kan ikke spares i det offentlige!! Mon ikke der snart er nogle flere af vores regions politikere, der efterhånden kan og vil se fornuften i at omstrukturere i det offentlige. Nedlæg regionerne og fordel opgaverne i stat og kommunerne. Alle de sager de sidste mange år bekræfter, at der er store besparelser at hente, der kan komme borgerne til gavn. Sæt nedlæggelse af regionerne på dagsordnen nu!" Sådan skriver Jimmy Steen Eriksen i kommentarsporet, hvor han bakkes op af over 20 likes, og hvor flere andre debattører er enige med ham i, at de danske regioner helt bør nedlægges.

I denne artikel, kan du gå på opdagelse i, hvilke destinationer Region Syddanmark har besøgt, og hvad rejserne har kostet: Region sætter rejserekord: Syv studieture på ét år

Debatten fortsætter på Facebook

Også på Fyens.dks Facebookside debatterer læsere, hvorvidt syv studierejser til et samlet beløb på op imod 1,2 millioner kroner er for meget, når regionen netop nu står til at skulle spare 200 millioner kroner.

"Er Regionen ikke klar over at man kan få alt at vide via de digitale midler, så hold op med at belønne jer selv med rejser rundt i verden, skal der endelig sendes nogen ud så skal det være personer der rent fagligt også forstår hvad det handler om," skriver Bent Nielsen, mens René Duelund Holm skriver:

"Fedt.. For vi skal jo ikke spare på skoler, ældre og sundheden.. Vores veje er i tip top stand... Så rejs endelig ud og oplev noget for skattepengene."

"Og de vil lukke sygehuse? De skulle dæleme skamme sig. Vælgernes dom kommer næste år! Mon ikke Stephanie Lose-r næste valg?" Spørger Marianne Carstensen.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
6
Lose om studieture: - Det skal give mening

Lose om studieture: - Det skal give mening

20
Region sætter rejserekord: Syv studieture på ét år

Region sætter rejserekord: Syv studieture på ét år

Psykiatri og p-hus i op til seks etager