LO's formand: Regeringen skal udskiftes


LO's formand: Regeringen skal udskiftes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LO's formand, Harald Børsting, skoser i sine 1. maj-taler regeringen, fordi den efter hans opfattelse ikke tager den stigende ledighed alvorligt.

Det er gået op for høj og lav i landet, at ledigheden stiger med flere hundrede hver uge. De eneste, der overser panderynkerne og de bekymrede miner i danskernes ansigt, er ifølge LO-formand Harald Børsting den siddende regering.

Derfor understreger han i sine 1. maj-taler i dag, at regeringen fremover skal droppe gaverne til erhvervslivet og tænke i pakker til den almindelige dansker:

- Regeringen siger godt nok, at den gør en masse. Men helt ærligt, er svaret virkelig at lave pakker til bankerne, pakker til erhvervslederne - men ingen pakker til den almindelige dansker? Men faktum er og bliver, at mere end 1500 danskere bliver arbejdsløse hver uge. Regeringens mange pakker til det ene og det andet vil i hele 2009 skabe færre 8000 job. Det svarer til, at hver gang der bliver fyret 10 arbejdere, forsøger regeringen at skaffe job til én af dem, siger Børsting og fortsætter:

- Vi har i den grad brug for en vækstpakke. OECD har forstået det. De økonomiske vismænd har forstået det. Barack Obama har forstået det!

Nu mangler vi bare en statsminister, der forstår det!

I det hele taget er der mangel på tillid til den siddende regering. Hverken statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) eller beskæftigelsesminister Inger Støjberg (V) tager den økonomiske situation alvorlig, mener Børsting. Derfor er der brug for nye boller på den politiske suppe, og dem kan socialdemokraternes Helle Thorning-Schmidt levere.

- Vi har brug for en statsminister, der gør noget for de arbejdsløse i stedet for at give skattelettelser til de rigeste. En statsminister, der forstår, at særligt i krisetider er uddannelse en del af løsningen. Det får vi ikke med Lars Løkke. Det får vi først efter næste valg, når statsministeren hedder Helle Thorning-Schmidt, lyder opskriften fra LO's formand.

LO's formand: Regeringen skal udskiftes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce