LA efter forhandling med DF: Vi kan sagtens nå hinanden


LA efter forhandling med DF: Vi kan sagtens nå hinanden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF tror ikke på aftale med regeringen inden jul. LA fastholder, at man er tæt på at blive enige.

- Vi er ikke længere fra hinanden, end at vi kan nå en aftale om skattelettelser og udlændingestramninger inden 22. december, hvis den politiske vilje er til stede.

- Det er det, der kommer til at afgøre det.

Sådan lyder det fra Liberal Alliances chefforhandler, økonomi- og indenrigsminister, Simon Emil Ammitzbøll-Bille, efter forhandlinger i Statsministeriet torsdag.

Dermed kommer Liberal Alliance igen med en helt anden melding end regeringens støtteparti, Dansk Folkeparti.

DF-formand Thulesen Dahl sagde efter mødet, at regeringen og DF er enige om, at der er lang vej til en aftale. Han tror ikke på, at det lykkes inden 22. november.

- Vi har en fælles forståelse af, at vi er langt fra hinanden - specielt når det kommer til udlændinge- og integrationspolitikken, siger DF-formanden.

Simon Emil Ammitzbøll-Bille mener dog, at forhandlingerne går fremad.

- Der er rigtig gode synspunkter, der kommer hen over bordet. Både når det gælder skattelettelser og udlændingestramninger.

- Det har været nogle gode og konstruktive drøftelser. Både om en kommende skattereform og muligheden for at stramme udlændingepolitikken op, siger Simon Emil Ammitzbøll-Bille.

Spørgsmål: Hvis du er sikker på, I kan nå en aftale. Hvorfor så ikke bare lade finansloven blive stemt igennem og gemme resten til efter nytår?

- Nu synes jeg ikke, man skal lade pessimismen sejre. Jeg synes, at man skal tage de drøftelser, som vi har aftalt og gå konstruktivt ind i dem.

- Det har vi i Liberal Alliance tænkt os at gøre, siger økonomi- og indenrigsministeren.

LA efter forhandling med DF: Vi kan sagtens nå hinanden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce