Kun få danske turister i fare i Mexico


Kun få danske turister i fare i Mexico

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er formentlig kun 150-250 danske turister i Mexico lige nu. Stig Elling opfordrer til, at turister bliver hjemme for at undgå svineinfluenza.

Det er uden for sæsonen i Mexico, og derfor er der formentlig kun 150-250 danske turister i landet, som lige nu er ramt af en ny smittefarlig svineinfluenza. Det vurderer salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling.

- Mexico er en vinterdestination, så vi sender ikke turister ud til vores destinationer, og der er ikke charterrejser til landet i øjeblikket. På den måde kommer udbruddet på et belejligt tidspunkt, hvis man kan sige det. Omkring 70 små rejsebureauer laver individuelle rejser, men det er svært at vide, om de danske turister befinder sig i de ramte områder, siger Stig Elling.

Når det gælder individuelle rejser, er det op til kunden selv at træffe beslutning om, hvorvidt rejsen skal aflyses. Svineinfluenzaen har indtil videre kostet tæt ved 70 mennesker livet i Mexico, og på den baggrund opfordrer Stig Elling til at aflyse turistrejser til landet.

- Jeg ville helt klart annullere min rejse, hvis jeg skulle af sted. Det er ikke rart at se, at de lokale går rundt med masker i gaderne for at undgå at blive smittet, siger Stig Elling.

På Rigshospitalet har Epidemiologisk Afdeling ikke hørt fra danske turister, der er kommet hjem fra Mexico og frygter at være blevet smittet.

Kun få danske turister i fare i Mexico

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce