Kredsformand forlader DF


Kredsformand forlader DF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formanden for Dansk Folkeparti i Aabenraakredsen forlader partiet. Kampagnen mod dommere med tørklæder var dråben, der fik bægeret til at flyde over.

Dansk Folkeparti mister fra mandag formanden for partiet i Aabenraakredsen.

- Jeg føler nu, at DF kæmper mere mod alt, hvad der ikke er dansk, fremfor at kæmpe for de danske værdier på en positiv måde, siger den afgående kredsformand, René Dupont, til Ritzau.

Det er især Dansk Folkepartis kampagne mod tørklæder i danske retssale, der har fået René Dupont til at melde sig ud, men beslutningen har været længe undervejs, siger han.

- Jeg vil vove at påstå, at hvis en kvinde, der er vokset op i Danmark, tager en juridisk eksamen og en dag bliver dommer, så er hun også selvstændig nok til at beslutte, om hun vil bære tørklæde i en retssal eller ej. Det er misforstået at tro andet, siger René Dupont.

Hos Dansk Folkeparti er partisekretær Poul Lindholm Nielsen helt uforstående over for Dupont udmeldning.

- Vi tager René Duponts udmeldelse til efterretning, men vi er helt uforstående for, at han melde sig ud. Vi er jo altid åbne for intern kritik, og kan ikke forstå, at vi ikke har hørt noget fra ham før nu, siger Poul Lindholm.

Kredsformand forlader DF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce