Krav om gadelys efter dødsulykke


Krav om gadelys efter dødsulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TRAFIKDRAB: To dræbte er nok, mener beboere, men amtets udvalgsformand Poul Weber vil ikke love dem noget

Lørdagens trafikdrab på Middelfartvej ud for Spedsbjerg ved Odense er det andet på stedet inden for kort tid. For tre uger siden mistede en 15-årig pige livet, da hun krydsede vejen på præcis samme sted.

Det får nu beboerne til at forlange, at den mørke landevej bliver oplyst, så det er muligt at orientere sig bedre om sine medtrafikanter.

Med livet som indsats

- Det er uacceptabelt, at vi skal færdes med livet som indsats herude. Vi vil ikke risikere flere liv og stopper ikke, før vi har fået gadelys, siger Michael Agner og Susanne Kabell, repræsentanter for Spedsbjergs beboere, der vil henvende sig til Fyns Amt, som har ansvaret for trafiksikkerheden på den mørklagte strækning.

Beboernes reaktion gør indtryk på formand for amtets Trafik- og miljøudvalg Poul Weber (V).

- Det minder mig om sagen fra Volderslev for et par år siden, hvor to kvinder blev dræbt i trafikken, og beboerne efterfølgende gik i aktion, siger han.

Ingen garanti

Garanti for lys på strækningen inden for den nærmeste fremtid, vil han imidlertid ikke give.

- Men jeg garanterer, at vi sammen med Odense Politi og Odense Kommune straks vil analysere, om strækningen er det, vi betegner som en sort plet - altså særlig farlig. Sker det, vil det dog ikke være noget, der bliver ændret fra dag til dag, siger han og påpeger, at der er mange andre steder på de fynske landeveje, der er dårligt belyst.

Krav om gadelys efter dødsulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce